ADIYAMAN / MERKEZ - Atakent Çok Programlı Anadolu Lisesi

Atakent Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer
Şebeke kaynaklı problem olduğu için okul müdürümüzün numarasından ulaşabilirsiniz.
Adres
Atakent Beldesi, Büyükboyalı Mah. AdıyamanŞanlıurfa Yolu 27.Kilometre / ADIYAMAN
Vizyon
Okulumuzu, eğitim-öğretim bakımından iyileştirerek kaliteyi yakalayan, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, araç-gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan ve pozitif düşünen bireyleri, bilgiye ulaşma yollarını öğreterek yetiştirmektir. Lise çağındaki her çocuğun, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
FLOOR CORLİNG KIZLARDA TÜRKİYE 4´LÜĞÜ.BOWLİNG KIZLARDA TÜRKİYE 4. LÜĞÜ
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim.
İNGİLİZCE ALMANCA
Ulaşım
TAŞIMA MERKEZİ OKUL. Öğretmenler şahsi araçları veya Adıyaman-Şanlıurfa arası çalışan dolmuşlar ile ulaşım sağlamaktadır.
Servis Bilgisi
OKULA MERKEZDEN ÖĞRETMENLERE SERVİS YOKTUR. ÖĞRETMENLER ŞAHSİ ARAÇLARI VEYA ADIYAMAN-URFA ARASI ÇALIŞAN DOLMUŞLARLA SAĞLAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
ATAKENT BELDESİ Büyükboyalı MAH. ADIYAMAN-ŞANLIURFA YOLU 27.KİLOMETRE / ADIYAMAN
30 KM UZAKLIKTA .
SINAVSIZ
YÜZDE 11
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA BÜTÜN SPORTİF ETKİNLİKLERE KATILMAYA ÇALIŞMAKTADIR. OKULUMUZDA FUTSAL TAKIMI DART TAKIMI,BOWLİNG .FLOOR CORLİNG.MASA TENİSİ SATRANÇ.BOCCE. TAKIMLARI BULUNMAKTADIR. BOCCE TAKIMI KROS TAKIMI KIZ ERKEK VOLEYBOL BOVLİNG FUTBOL TAKIMLARI BULUNMAKTADIR. AMACIMIZ "SPOR YAPMAYAN ÖĞRENCİ KALMASIN" PROJESİNİ HAYATA GEÇİRMEYE ÇALIŞMAKTAYIZ DİĞER BRANŞLARDA TAKIM KURMA ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
HALEN FAAL OLARAK YÜRÜTÜLEN 4 OKUL PROJESİ.BİRDE TAMAMALANMIŞ ULUSAL PROJEMİZ VAR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
AVRUPA BİRLİĞİ STAJ DEĞİŞİMİ KAPSAMINDA ÇEK CUMHURİYETİNE 2017-2018.. 2018-2019 YILI İÇİN PROJE BAŞVURUMUZU YAPMIŞ BULUNMAKTAYIZ
BÜNYESİNDE DÖRT FARKLI OKUL TÜRÜ BULUNMAKTADIR.